Fortis Grupa

Luksuzne nekretnine

Vlastiti projekti

Stručnost i iskustvo

Projektiranje

Udobnost i kvaliteta

Savjetovanje

Pouzdanost i profesionalnost

Upravljanje

Razvoj, investicije, projekti

Image

O nama

Fortis Grupa je tvrtka sa dugogodišnjim iskustvom, ekspertnim znanjem i profesionalnošću u vođenju i uspješnom završavanju projekata kapitalnih investicija u području razvoja i izgradnji nekretnina.

Visoki stupanj kvalitete, luksuznost izgleda, udobnosti, visoki tehnički standardi samo su neke od osobina projekata koje smo izveli i koje radimo.

Naše usluge

Dugogodišnje iskustvo u vođenju i razvoju investicijskih projekata omogućili su visoku kvalitetu usluga koju možemo pružiti našim klijentima.

pogled sa terase

Razvoj i upravljanje projektima

Brojni projekti koje smo vodili obiluju arhitekturnim rješenjima za 21. stoljeće. Udobnost i kvaliteta stanovanja zasigurno spada u jednu od temeljnih ljudskih potreba, a naša tvrtka svojim projektima daje notu luksuznosti koji udobnost i kvalitetu stanovanja uzdižu na jedan viši nivo.

Fortis Grupa može Vam osigurati kompletnu uslugu na jednom mjestu.

Vala residence1

Inženjering i savjetovanje

U graditeljstvu izuzetno je bitan stručni tim koji može izvršiti ispravnu procjenu, odrediti tehničko rješenje, prezentirati što je moguće točniju financijsku analizu tehničkog zahvata ili rješenja. Niz uspješnih projekata koje smo odradili i naše iskustvo garantiraju uspjeh.

Želite investirati i trebate pomoć - obratite nam se s povjerenjem.

vrh2

Razvoj i izgradnja nekretnina

Osim tehničkog znanja i odgovarajućih kompetencija, od izuzetne važnosti kod kapitalnih investicija naših klijenata ili pak vlastitih jest pronalaženje i odabir odgovarajućih zemljišta sa infrastrukturom, lokacijom i atraktivnošću koji će opravdati interes ulagača.  Kamene kuće i vile s bazenima, urbane vile sa jednom ili više stambenih jedinca na atraktivnim lokacijama, kupovina luksuzne nekretnine ili apartmana... Naša tvrtka nastojat će udovoljiti vašim zahtijevima.

Naši projekti

Villa Gardena

Villa Gardena

Luksuzna vila s bazenom i vrtom


Više

Vala Residence

Vala Luxury Apartments

Luksuzni stanovi uz more


Više

Villa Moderana

Villa Moderana

Luksuzna vila s bazenom


Više

Moderny Apartments

Moderny Apertments

Luksuzni apartmani s bazenom


Više